Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

در حالی که تهران از دیروز بخاطر آغاز فعالیت‌های اقتصادی، روز شلوغ و پرترافیکی را آغاز کرده بود، روحانی می‌گوید: استان تهران از ۳۰ فروردین فعالیت خود را شروع می‌کند!

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز یکشنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تبریک روز جوان و روز سلامت اظهارداشت: در روندی گکه ما پیش رو داریم برای مسئله مبارزه با کرونا هیچ اختلاف نظری بین دستگاههای دولتی وجود ندارد اولا بین وقای سه گانه هیچ اختلاف نظری وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه در کنار هم هستیم.

وی اضافه کرد: همین طور نیروهای مسلح و مقام معظم رهبری همه جا حمایت فرمودند هرجا نیاز داشتیم و نکته ای عرض کردیم، پیامی فرستادیم و نامه‌ای فرستادیم ایشان همراهی فرمودند لذا کل نظام یکپارچه است.

رییس جمهوری اضافه کرد: حالا بدخواهان ما خیلی عصبانی و ناراحتند خودشان می دانند اما کرونا با همه گرفتاری‌هایی که برای ما درست کرده آثاری هم داشته یکی از آثار خوب آن همین وحدت بیشتر جامعه دولت مردم نیروها و ارکان کشور بوده همه وحدت و انسجام و پیکپارچیگی را در سراسر کشور مشاهده می کنیم گزارشاتی هم درباره سالم بودن هوا هم از آثاری است که دارد ما هیچ اختلافی نداریم نه بین وزارت خانه‌ها و نه وزارتخانه‌های صمت و بهداشت. حالا چیزی را کسی پیدا می‌کند به رسانه‌های خارج می‌دهد آنها این مسئله را بزرگ می‌کنند. ما هیچ اختلافی نداریم.

مشاغل کم ریسک از ۲۳ فروردین در استان ها می‌تواند فعالیت کند

رییس جمهوری با اشاره به مصوبه امروز نشست ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:‌ طبق مصوبه نشست امروز، فعالیت‌های اقتصادی کم ریسک در استان‌ها از ۲۳ فروردین و در استان تهران از ۳۰ فروردین با درنظر گرفتن پروتکل وزارت بهداشت آغاز به کار می‌کنند.

وی اظهار کرد: خواست کمیته اجتماعی ستاد و خواست وزارت صمت و فعالان اقتصادی و اصناف جمع بندی این بود کسب و کارها و فعالیت‌های کم ریسک، از ۲۳ فروردین استان‌های کشور می‌توانند آغاز کنند. تا پایان فروردین کسب و کار پرریسک همچنان ممنوع باقی می‌ماند تا بعدا راجع به آن برنامه‌ریزی کنیم.

روحانی یادآورشد: در بحث کسب و کارهای کم ریسک و فعالیت‌های کسبه و فعالیت‌های اقتصادی که پرریسک نیست. قرار شد از شنبه ۲۳ فروردین با مراعات پروتکل‌های اعلام شده وزارت بهداشت کار خود را آغاز کنند و حتما باید روی این پروتکل نظارت شود.

فعالیت مدارس تا ۳۰ فروردین تعطیل است

*فعلا تصمیم بر این است که در بخش آموزش به استثنای آموزش تکمیلی(مخصوصا دکترا) که از ۳۰فروردین حضوری خواهد بود، مدارس و مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها تا ۳۰‌فروردین همچنان تعطیل باشند. اینکه برای ۳۰فروردین به بعد چه می‌شود، در جلسات بعدی تصمیم‌گیری می‌شود

*برخی استان های سفید مثل بوشهر و هرمزگان اختیار دارند که خودشان تصمیم بگیرند.

*خودرو‌های شخصی در داخل استان‌ها آزاد بوده و در حال حاضر هم هستند، اما میان استان به استان که تردد خودرو‌ها ممنوع بوده تا ۳۰ فروردین ممنوع است.

*از ۲۳ فروردین ساعت کار اداری در کشور ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر است

*تا ۳۰ فروردین تردد بین استان‌ها همچنان ممنوع خواهد بود

*از ۲۳ فروردین فعالیت ادارات به این شکل است که دو سوم سر کار خواهند بود و یک‌سوم مجازند که حاضر نباشند. کسانی که به کرونا مبتلا می‌شوند باید رییس خود را مطلع کند و آمدنش در جامعه و سر کار ممنوع است و باید خودش را قرنطینه کند

*هر آزمایشگاهی که به نتیجه مثبت درباره کرونای یک فرد برسد، علاوه بر خود شخص، به محل کار و خانواده شخص هم باید اعلام کنند

ادامه دارد..

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور کرونا ۲۳ فروردین تا ۳۰ فروردین استان ها کم ریسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)

اولین آیین‌نامه رانندگی در زمان «وستد» تهیه و تنظیم شد. آن‌ها به تربیت علمی افسران و افراد شهربانی پرداختند و بعد از آن امور انتظامی تهران را بین ۱۰ کلانتری تقسیم کردند. وستداهل خود ریاست نظمیه را به عهده گرفت و برگداهل ریاست آگاهی و وارفاس هم رئیس پلیس شد.

به گزارش همشهری آنلاین، در ادامه این راه در سال ۱۳۰۰ در اداره پلیس شعبه‌ای به نام شعبه «آلات ناقله» در خیابان باب همایون دایر شد که با ۱۰ مامور که از بین پاسبان‌ها انتخاب شده بودند کار کنترل عبور و مرور اتومبیل‌ها را به عهده گرفتند. علامت مشخصه آن‌ها هم بازوبند سفیدی بود که به بازوی چپ خود می‌بستند.

ریاست این شعبه به شخصی به نام فتح الله‌خان بهنام واگذار شد و او اولین رئیس راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شد و درجه نایب اولی یعنی ستوان‌یکم داشت. اما اولین افسر آزمایش رانندگی که نام و امضایش به زبان فرانسه پای اوراق رانندگان زمان قاجاریه وجود دارد شخصی به نام «مسیو کلین» بود و بعد از او این سمت به ناصرخان انشاء، اولین متخصص نظمیه، محول شد.

ترجمه، تنظیم نظام‌نامه و آیین‌نامه که راننده هنگام روز در شهر و اماکن پرجمعیت ضمن حرکت از سمت راست باید با سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت و در خارج شهر ۲۵ کیلومتر در ساعت و شب‌ها با سرعت ساعتی ۱۰ کیلومتر براند و یا اینکه در موقع نزدیک شدن به حیوانات از قبیل اسب و قاطر که طبعاً از صدای ماشین وحشت دارند از سرعت اتومبیل خود بکاهند و آرام حرکت کنند تا باعث وحشت و رم کردن حیوانات نشوند، از جمله قوانینی بود که او تنظیم کرده است.

تهرانی‌ها، حدود ۲۳ مرداد ۱۳۰۵ خبری خواندند در روزنامه‌های آن دوره، که در متنش آمده بود، با توجه به دستورات آقای رئیس نظمیه و تأکیدات بلدیه‌چی «بوذرجمهری» مأمورینی در شهر گماشته شده تا از تصادفات و تخلفات شوفر‌ها جلوگیری شود.

اوایل خرداد سال ۱۳۰۷، شوفر‌ها با انتشار اطلاعیه از طرف اداره کل تشکیلات نظمیه مملکتی با این متن «به خاطر مخاطرات متصوره و حسن تنظیم ایاب و ذهاب وسایل نقلیه تابلو‌های راهنما از طرف این اداره در گوشه و کنار معابر نصب می‌شود. شوفر‌ها هم باید بروند نظمیه و قوانین و اسلوب عبور و مرور را بخوانند تا زمانی که قوانین و نظام‌نامه تدوین شود و بتوانند بروند شعبه تأمین عبور و مرور در میدان سپه که دفترچه را بخرند و اطلاعات کسب کنند.»

داوطلبان دفترچه نظام‌نامه را خریدند و خواندند. ۲ سال بعد، اواخر دی ماه، وقتی تعداد اتول‌ها آن‌قدر زیاد شد که آدم‌ها در روزنامه گلایه بنویسند از تعدادشان، مقررات جدیدی در ۳۲ ماده تنظیم شد. در این قوانین آمده بود که باید اوراق ۴ گانه، یعنی تصدیق نظمیه، مالکیت، مالیات و معاینه اگر تاکسی است، همیشه همراه شوفر باشد. پلاک ماشین با روشنایی عقب ماشین روشن شود و در عین حال چراغ نور قرمز پشتی و ۲ چراغ جلو، بعد از غروب آفتاب روشن باشند. صدای بوق‌شان هم تا ۱۰۰ متر دورتر شنیده شود.

در سال ۱۳۴۷ پلیس راه ژاندارمری در تهران تاسیس شد و سال ۱۳۵۳ امور راهنمایی و رانندگی تهران طبق قانون به شهرداری واگذار و در نهایت ۱۲ فروردین ۱۳۷۰ نیرو‌های انتظامی سازمان راهنمایی و رانندگی، پلیس راه و ژاندارمری با یکدیگر ادغام شدند و معاونت راهنمایی رانندگی و حمل و نقل ناجا شکل گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • نامه ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی به رهبر انقلاب
  • رهبر انقلاب: امسال حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت را به همه دنیای اسلام منتقل کنند (فیلم)
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)